Sixt fejrer 10 år i Danmark

sixt biludlejningBILUDLEJNING: Efter sin tilbagekomst til Danmark i 2004 melder tyske Sixt Biludlejning om et godt 10-år, hvor det i dag er blandt de største biludlejere. Netop i dag, 22. august, er det 10-året for genåbningen i Danmark.

Sixt betegner sig som verdens ældste biludlejningsselskab, grundlagt i Tyskland i 1912. I dag er Sixt Tysklands største biludlejningsselskab og ejes fortsat af familien Sixt. Selskabet har 4.000 udlejningskontorer i over 105 lande.

Sixt i Danmark har modtaget fire Gazellepriser af Børsens Nyhedsmagasin og er ifølge egne oplysninger tredjestørste spiller på det danske biludlejningsmarked.

Sixt Danmark ejes af dets bestyrelsesformand, Henrik Isaksen, mens adm. direktør Philip Schack kom til Sixt for et år siden fra konkurrenten Avis. Philip Schack startede i øvrigt i biludlejningsbranchen som bilvasker hos Europcar, Danmarks største biludlejer.

Sixt har i Danmark flere hovedområder, udlejning af biler, varevogne, turbusser, kort- og langtidsudlejning samt salg af tidligere udlejede biler. Sixt genindtrådte på det danske marked i 2004 med blot seks biler. I dag har selskabet 17 udlejningsstationer landet over, 2.500 biler i højsæsonen og 115 medarbejdere.