Sixt klar med el-varevogne

image_25230-1Sixt har købt et større antal el-varevogne og imødekommer dermed flere kunders ønske om en grøn og økonomisk varevogn på fleksible vilkår. Løsningen er f.eks. en Nissan E-NV200 med 4,2 m2 plads til to europaller og 645 kg nyttelast.

”Det skal være nemt at køre 100% elektrisk. El-varevogne er mere energieffektive end benzin- og dieselbiler. Vi ønsker at bidrage til et forbedret lokalt og globalt miljø, og de elektriske køretøjer er fremtidens transportmidler. El-varevognen kan være en synlig del af en virksomheds CSR-indsats, og brugerne kan køre med grøn samvittighed. De fleste bliver faktisk positivt overraskede, når de første gang sætter sig bag rattet i et støjfrit og komfortabelt elektrisk køretøj”, siger adm. direktør Philip Schack.

Opladningen er forbedret og gjort effektivt med en hurtigopladning på 30-45 min. Dette kan gøres på farten eller hjemme i en almindelig 220V stikkontakt.

Sixt Biludllejnings elbils-flåde tæller nu ikke blot VW e-up, men fra 1. marts også Nissan Leaf Acentra samt Nissan e-NV200 og Nissan e-Combi Evalia. Sixt har i år dermed fordoblet den elektriske vognpark.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.