Sixt støtter ’Stop spild af mad’

Rolling Stones’ fly landede i går i Københavns Lufthavn – foto: Arne V. Petersen.

Rolling Stones’ fly landede i går i Københavns Lufthavn – foto: Arne V. Petersen.

VELGØRENHED: I aftes startede årets Roskilde Festival med bl.a. Rolling Stones. Sixt Biludlejning har engageret sig i Stop Spild Af Mad ved at stille biler og personale til rådighed for indsamling af brugbar mad til f.eks. hjemløse. Sixt præsenterer næste uge nyt koncept.

Under den nystartede Roskilde Festival har Sixt op til seks medarbejdere og biler på vagt for at indsamle kasseret mad, der kan blive brugt til hjemløse.

”Ved vores deltagelse i projektet er vi med til at indsamle mad, der ellers ville blive kasseret – selv om det stadig er frisk mad,” siger direktør for Sixt Biludlejning i Danmark, Philip Schack, til standby.dk

Sixt Biludlejning støtter Stop Spild Af Mad og bidrager bl.a. med biler og personale i indsamling og transport af mad til hjemløse og socialt udsatte.

Philip Schack siger: ”Vi har valgt at støtte Stop Spild Af Mad. Vi har bidraget med bl.a. lejebiler og medarbejdere. Der går hvert år mange tons god spiselig mad til spilde. Mad, som kan komme hjemløse og socialt udsatte til gode.”

Selina Juul, stifter af Stop Spild Af Mad, siger: “Under en musikfestival som den i Roskilde, bliver 30-50 ton god overskudsmad fra spisesteder indsamlet af frivillige fra Stop Spild Af Mad, omdannet til retter, frosset ned og fordelt til 85 af Storkøbenhavns herberger for hjemløse, krisecentre for voldsramte kvinder, væresteder og varmestuer, døgncentre og centre for psykisk syge, asylcentre og andre hjælpeorganisationer.”

Sixt har i år 10 års jubilæum i Danmark – og et nyt tiltag for det tyske biludlejningsfirma er, at det fra næste uge starter med at udleje foreløbig tre biler til udstillingsbrug, en Ferrari, en Porsche speedster og en Austin Healey.