Skallerup i dansk Top 5

Skallerup Seaside Resort ligger med en unik placering midt i fredet natur nord for Lønstrup.

Skallerup Seaside Resort ligger med en unik placering midt i fredet natur nord for Lønstrup.

Skallerup Seaside Resort indtager hos TripAdvisor en femteplads i kategorien ’Hoteller med den bedste service’, hvor Hotel d’Angleterre og Falsled Kro ligger helt i spidsen.

I kategorien ’Bedste Hoteller’ i Danmark får Skallerup en ottendeplads. Her var Skallerup i opløbet med Dragsholm Slot, Hotel Koldingfjord og Hotel d’Angleterre.

Placeringerne er baseret på brugernes anmeldelser og giver anerkendelse for at levere enestående oplevelser for gæsterne.
Brugerne siger i deres anmeldelser af Skallerup Seaside Resort bl.a.: ”Et fremragende sted at holde ferie med flere generationer. Stedet kan også anbefales til forkælelsesweekend for to med wellness og særdeles god mad.”

Skallerup Seaside Resort ligger i fredet natur fem kilometer nord for Lønstrup og har ca. 300.000 overnatninger årligt. Det er et moderne feriecenter med 272 ferieboliger på et 119 hektar fredet kystareal. Der er adgang til vandland, svømmehal, romersk bad, sportsfaciliteter, aktivitetsværksted, legeland, bowling, restauranter, supermarked, ridecenter m.m.

x

Læs Også

Atter flyvninger til Bali

TURISME: Efter to dages lukning på grund af truende vulkanudbrud blev flytrafikken i går genoptaget. Skønsmæssigt 20.000 danskerne besøger årligt den indonesiske ø, blandt andet som led i asiatisk rundrejse.

Stand By i Norge skriver

Forsinkelser i norske lufthavne – ITG sælges i stumper – Trollstigen åbnes i dag – Ejer hele Beistostølen – Ryanair fik solidt overskud – USA indbringer Airbus for WTO – 11. september effekten aftager – slut med visumpligt til Vietnam.

Åbner postkontor på vulkan

Mens postkontorer i resten af verden nedlægges på stribe, har ø-gruppen Vanuatu gjort det modsatte.

HORESTA stifter ”nattelivsforening”

Organisationen vil gøre det mere trygt at gå i byen, og sikre bedre vilkår for beværtninger med natbevilling.

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Ryanair vil også forhandle med kabinepersonale

Lavprisselskabet har efter anerkendelsen af pilotfagforeningerne nu også valgt at anerkende kabinepersonalets faglige sammenslutninger.