Skallerup i dansk Top 5

Skallerup Seaside Resort ligger med en unik placering midt i fredet natur nord for Lønstrup.

Skallerup Seaside Resort ligger med en unik placering midt i fredet natur nord for Lønstrup.

Skallerup Seaside Resort indtager hos TripAdvisor en femteplads i kategorien ’Hoteller med den bedste service’, hvor Hotel d’Angleterre og Falsled Kro ligger helt i spidsen.

I kategorien ’Bedste Hoteller’ i Danmark får Skallerup en ottendeplads. Her var Skallerup i opløbet med Dragsholm Slot, Hotel Koldingfjord og Hotel d’Angleterre.

Placeringerne er baseret på brugernes anmeldelser og giver anerkendelse for at levere enestående oplevelser for gæsterne.
Brugerne siger i deres anmeldelser af Skallerup Seaside Resort bl.a.: ”Et fremragende sted at holde ferie med flere generationer. Stedet kan også anbefales til forkælelsesweekend for to med wellness og særdeles god mad.”

Skallerup Seaside Resort ligger i fredet natur fem kilometer nord for Lønstrup og har ca. 300.000 overnatninger årligt. Det er et moderne feriecenter med 272 ferieboliger på et 119 hektar fredet kystareal. Der er adgang til vandland, svømmehal, romersk bad, sportsfaciliteter, aktivitetsværksted, legeland, bowling, restauranter, supermarked, ridecenter m.m.

x

Læs Også

Schæffergården en del af Best Western

Velrenommerede Schæffergården Hotel & Konferencecenter i Gentofte bliver 2. januar 2018 medlem af Best Western Hotels & Resorts. Hotellet bliver en del af et af kædens nye varemærker; Sure Hotel by Best Western.

Politiet tager 20 spritbilister hver dag

Sidste år sigtede politiet 7.203 personer for spritkørsel, viser tal fra Rigspolitiet. I julefrokostsæsonen sætter politiet ind med ekstra kontrol. Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden opfordrer til at lade bilen stå

Ny ledelse for RCL Cruises i Norden

Julie Ødegaard er udpeget som midlertidig General Manager Nordic for Royal Caribbean International Ltd (RCL). Hun får ansvaret for Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises i Norden.

Konkurs i airberlin koster Rejsegarantifond millionbeløb

LUFTFART: Flere hundrede danske passagerer vil få dækket deres udgifter til ubrugelige flybilletter med airberlin - minus selvrisikoen på 1.000 kroner.

Konkurrencemyndigheder undersøger Lufthansa

LUFTFART: De tyske anti-kartelmyndigheder har bedt Lufthansa om forklaring på stigende priser på tysk indenrigs efter airberlin gik konkurs. Lufthansa vil gerne udbyde 1.000 ekstra flyvninger om måneden.

Lufthansa pumper 700.000 ekstra sæder ud på tysk indenrigs

LUFTFART: I kølvandet på airberlins konkurs mangler der skønsmæssigt over 50.000 månedlige flysæder på de tyske indenrigsflyvninger. Lufthansa-selskab alligevel ikke til København.