Skallerup i dansk Top 5

Skallerup Seaside Resort ligger med en unik placering midt i fredet natur nord for Lønstrup.

Skallerup Seaside Resort ligger med en unik placering midt i fredet natur nord for Lønstrup.

Skallerup Seaside Resort indtager hos TripAdvisor en femteplads i kategorien ’Hoteller med den bedste service’, hvor Hotel d’Angleterre og Falsled Kro ligger helt i spidsen.

I kategorien ’Bedste Hoteller’ i Danmark får Skallerup en ottendeplads. Her var Skallerup i opløbet med Dragsholm Slot, Hotel Koldingfjord og Hotel d’Angleterre.

Placeringerne er baseret på brugernes anmeldelser og giver anerkendelse for at levere enestående oplevelser for gæsterne.
Brugerne siger i deres anmeldelser af Skallerup Seaside Resort bl.a.: ”Et fremragende sted at holde ferie med flere generationer. Stedet kan også anbefales til forkælelsesweekend for to med wellness og særdeles god mad.”

Skallerup Seaside Resort ligger i fredet natur fem kilometer nord for Lønstrup og har ca. 300.000 overnatninger årligt. Det er et moderne feriecenter med 272 ferieboliger på et 119 hektar fredet kystareal. Der er adgang til vandland, svømmehal, romersk bad, sportsfaciliteter, aktivitetsværksted, legeland, bowling, restauranter, supermarked, ridecenter m.m.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.