Skandinaver er Californiens bedste kunder

californienEn ny undersøgelse fra USA’s handelsministerium viser, at skandinaver bruger flere penge under deres besøg i Californien end andre europæere.

I gennemsnit bruger en skandinav 1.848 dollars, hvilket er mere end besøgende fra andre store markeder i Europa, som Storbritannien, Tyskland, Italien, Frankrig og Holland.

De besøgende fra Danmark, Sverige og Norge brugte 11,5% flere penge på deres rejser til Californien i 2014, end de gjorde året før. Samtidig kom der 268.000 skandinaver på besøg i Californien i 2014, hvilket er en vækst på 11,2% i forhold til 2013.

”Med åbningen af Norwegians direkte rute til Las Vegas i november og SAS direkte rute til Los Angeles næste år, er der lagt grund til yderligere vækst i de kommende år”, siger Karin Gert Nielsen, direktør for Visit California Scandinavia.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.