Ski-sæsonen åbner i Aarhus

SkiEventLørdag den 4. oktober starter den danske ski-branche og teleselskabet 3 vintersæsonen i gang i Aarhus med 3SkiEvent 2014.

Eventet byder på 70 tons sne fra Sölden i Tirol midt i byen og giver mulighed for, at besøgende kan prøve kræfter med en skibakke og en ca. 10 meter lang kælkebakke. Ski-eksperter står klar med råd og vejledning til årets skiferie.

Det er 11. gang SkiEvent løber af stablen og med 50% mere sne end sidste år, er der store forventninger, når Aarhus midtby bliver vinterklædt.

Ud over en udvidet skibakke vil der som noget nyt blive anlagt en særskilt kælkebakke. Den opføres på trappen fra Skt. Clemens Torv ned til Bispetorv, hvor Stena Line har sit telt. Her kan alle få en gratis kælketur på Stena Lines Snowrockets.

Rundt på pladsen i de store telte kan man møde repræsentanter fra en lang række norske, svenske og østrigske skidestinationer, der gerne deler ud af tips til konkrete destinationer.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.