Skjulte barn i håndbagagen

boeing-777-228er-f-gspx-air-franceEn kvinde på vej til Paris fra Istanbul blev opdaget af kabinepersonalet hos Air France da hun forsøgte at gemme en fireårig pige i en taske.

Ifølge Air France havde barnet ingen billet, og en kilde på Charles de Gaulle lufthavn oplyste til nyhedsbureauet AFP, at kvinden, som bor i Frankrig, var i færd med at adoptere pigen, der oprindeligt stammer fra Haiti.

”Hun blev set i transitområdet i Istanbul og var kommet igennem tolden, a hun blev forhindret i at gå ombord på flyet med barnet”, fortæller kilden.

Kvinden besluttede derfor, at hun ville gemme barnet i en taske og gå ombord på et andet fly, efter hun havde købt ny billet.

”Vel ombord placerede hun barnet ved sine fødder, under et tæppe, men pigen skulle på toilettet, så nogle andre passagerer fik øje på hende”, fortsætter kilden.

Air France orienterede de franske myndigheder og kvinden og barnet blev anholdt i lufthavnen, mens sagen blev udredt. Ifølge AFP regner myndighederne ikke med at rejse tiltale mod kvinden.