Skt. Petri er Skandinaviens bedste business-hotel

CNBC Business har kåret Europas 25 bedste businesshoteller, og her ligger First Hotel Skt. Petri i København på en sjetteplads, hvilket i realiteten kårer hotellet til det bedste i Skandinavien.

 

I vurderingen har CNBC Business lagt vægt på, at gæsterne får en god serviceoplevelse på et lækkert designhotel, hvorunder også central beliggenhed, en uformel restaurant og en livlig cocktailbar har været afgørende faktorer. First Hotel Skt. Petri er et femstjernet designhotel, og det eneste danske medlem af Design Hotels.

 

”Det er en stor ære, at First Hotels Skt. Petri er blevet det bedste businesshotel i Skandinavien. Det er jo ikke hver dag, at et skandinavisk hotel bliver valgt som Europas sjettebedste. Jeg tror den gode placering på CNBS Business liste blandt andet kommer af vores stærke brand samt det, at vi tør gøre ting anderledes, og frem for alt at vi fokuserer på at optimere gæsteoplevelsen,” fortæller Michael Telling, koncerndirektør i First Hotels.

 

CNBC Business har i år valg at se bort fra hoteller, som tager sig betalt for internet, og som ikke tilbyder gratis flaskevand på værelset. De forretningsrejsende bliver mere og mere krævende, noget som reflekteres i undersøgelsen. God design er fortsat i fokus, men ikke for enhver pris – det skal være funktionelt, og ikke bare elegant.

Skrevet af Redaktionen

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.