Slut med aviser hos SAS

SAS Newsstand

SAS øger udbuddet af digitale aviser til download på SAS app’en. Nationale og internationale aviser er i app’en ”SAS Newsstand” 22 timer før afgang. Samtidig med det digitale udbud øges, forsvinder gratis papiraviser i gaten 1. marts.

Siden sidste sommer har det været muligt at downloade et udvalg af aviser via ”SAS Newsstand” på mobiltelefonen og tabletten før afrejse. Nu øges også udbuddet af digitale magasiner.

”SAS’ kunder bliver mere digitale. Med flere tilbud i SAS Newsstand og vores samarbejde med Readly tilbyder vi en digital løsning, hvor kunderne også har adgang til en lang række aviser 22 timer før rejsen,” siger Eivind Roald, koncerndirektør for commercial i SAS, og tilføjer:

”SAS’ digitale fokus er hovedårsagen til, at vi stopper med at have papiraviser i gaten. Ud over det, så er den store mængde papiraviser i alle lufthavnene en udfordring både fra et logistisk og et miljømæssigt perspektiv.”

Aviserne vil dog fortsat være i loungerne som hidtil.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.