Slut med gratis flymad

Stewardesserne vil fremover kræve betaling for flymaden på amerikanske United Airlines, som går forrest med krav om betaling for mad og drikke på lange ruter, skriver epn.dk.

 

 

Flybranchen er presset af høje brændstofpriser, og det amerikanske flyselskab går forrest med at indføre betaling for forplejningen på de interkontinentale ruter fra 1. oktober.

 

United Airlines, som samarbejder med SAS i Star Alliance, indfører i første omgang betaling for mad og drikke for passagererne på økonomiklasse. For passagererne på Business Class er det slut med gratis peanuts før afgang.

 

SAS og Lufthansa har ingen aktuelle planer om at tage sig betalt for serveringen ombord på de lange ture.

Skrevet af Hanne Aaen Lassen

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.