Small Danish Hotels med i ny hotelorganisation

Direktør i Small Danish hotels, Jørgen Christensen (yderst til højre) med resten af organisationen fra Global Alliance of Private Hotels.

HOTELLER: Small Danish Hotels savner medlemmer på Sjælland. Den frivillige kæde af hoteller kommer nu med i sammenslutning af 500 privatejede hoteller, der bliver verdens største hotelorganisation.

Small Danish Hotels med ca. 85 medlemmer er en del af det nye samarbejde, der blandt andet skal sende flere gæster til Danmark. ”Og vi vil gerne have flere medlemmer på Sjælland,” siger kædens adm. direktør, Jørgen Christensen, til standby.dk

Cirka halvdelen af Small Danish Hotels’ årlige gæster er erhvervskunder. Kæden har ca. 100.000 medlemmer i sit loyalitetsprogram.

De omkring 85 medlemmer af Small Danish Hotels har samlet 4.500 værelser, omkring halvdelen af de årlige gæster er forretningsrejsende

Small Danish Hotels er med, når to af verdens største hotelorganisationer af privatejede hoteller, Private Hotels Europe og Charme & Caratère Hotels (der også har hoteller i bl.a. USA og Cuba) nu smelter sammen til angiveligt klodens største organisation for privatejede hoteller. Organisationen hedder Global Alliance of Private Hotels og repræsenterer over 500 hoteller fra hele verden.

”Vi har store forventninger til samarbejdet, der ikke mindst giver os mulighed for at styrke vores position og varemærke på det internationale marked,” siger direktør Jørgen Christensen.

Den danske hotelkæde var i forvejen en del af den europæiske hotelorganisation Private Hotels Europe, der også tæller kæderne Ringhotels i Tyskland, Petit Hotel i Sverige og Naturidyll i Østrig. Men nu kobler de fire europæiske kæder sig på endnu en partner og opgraderer samarbejdet fra europæisk til globalt.

Den nye partner er franske Charme & Caratère Hotels, som også dækker en række hoteller i andre dele af verden. Charme & Caratère Hotels udvider samarbejdet med 270 nye medlemmer.

”Det udvidede samarbejde gælder både vores medlemmer, der bliver endnu mere synlige for internationale gæster – men også for danskere på udkig efter hoteller med kerneværdier, de kender fra Small Danish Hotels,” siger Jørgen Christensen.