Smarthed øger overskud

000KR201REJSEBUREAUER: Et af Danmarks største oversøiske rejsebureauer fik sidste budgetår vækst i overskud på op til 20 pct. trods samme omsætning. Rejsebureauet har netop ansat tre nye.

”Det har været et forrygende budgetår, som vi sluttede med udgangen af september med et fint overskud. Vi havde en omsætning på 100 mio. kr., det samme som sidste år, men vores overskud voksede op til 20 pct.,” siger bureauchef Dorte Juul Mydtskov fra C&C Travel. ”C&C Travel er blevet bedre til at tjene penge med vores eget faktureringssystem, som opdateres hele tiden via vores kontor i Manila. De minimerer fejl helt vildt.”

Dorte Juul Mydtskov tilføjer: ”C&C Travel er blevet mere konservative med styr på vores tilbud. Vi har fået styr på, hvad vi køber ind. Vores største destinationer er Thailand, Filippinerne, Sri Lanka og Cuba, og vores mest brugte flyselskaber er Thai Airways, Qatar, KLM og Emirates.”

C&C Travel har i dag rejsebureauer i København og Aarhus, men planer om udvidelse de kommende år og har netop fået tre nye medarbejdere. Lars Christensen, der er serviceøkonom med turisme som speciale, er ny til rejsebranchen men har rejst meget i Sydøstasien, Australien og USA – i alt 35 lande. Han er på C&C Travels kontor i København.

Det samme er Louise Munk Plum med en fortid hos FDM travel og MyPlanet Hun har rejst mest i Thailand og Australien, men også i mange andre lande i Asien og Syd-, Mellem-, og Nordamerika.

Gabriella Santagelo er serviceøkonom med speciale i turisme og har tidligere været tilknyttet Risskov Travel Partner og ved Jysk Rejsebureau. Gabriella ved meget om Brasilien, USA, Italien og flere lande i Asien.