Smartwatches bliver smartere for erhvervsrejsende

egencia-app-smartwatchTEKNOLOGI: Det store erhvervsrejsebureau Via Egencia klar med ”tværgående brugeroplevelse med apps til Apple Watch og Android Wear.”

Via Egencia, det tidligere Via Travel, har gjort det muligt for erhvervsrejsende at veksle mellem Egencia-applikationer på tværs af computer, mobil – og nu også smartwatch.

“Egencia opfylder de erhvervsrejsendes efterspørgsel efter brugervenlige produkter. Eftersom vi ejer, udvikler og driver vores egen teknologi, kan vi hurtigt udvikle disse apps,” siger Michael Gulmann, Vice President of Global Product hos Egencia, og tilføjer: “Når rejsende møder en velkendt brugeroplevelse, oplever vi, at ibrugtagning og overholdelse af firmaers rejsepolitik stiger.”

Nutidens rejsende anvender gennemsnitligt tre enheder, når de rejser og forventer, at deres indhold og indstillinger bliver overført på tværs af de enkelte enheder – uanset skærmstørrelsen – så de får en kontinuerlig oplevelse, hedder det fra VIA Egencia.

Erhvervsrejsebureauet oplyser, at dets nye app til smartwatches er ”en personlig assistent under skjorteærmet, der sender adviseringer trin for trin under rejsen. Smartwatch-appen er på forkant med ændringer i realtid og leverer kortbaserede rutevejledninger og transportvalg for at hjælpe rejsende med at nå deres slutdestination.”

Når rejsende har brug for hjælp, kan de kontakte en af Egencias rejsekonsulenter ved blot at klikke på uret.

Egencias app til Apple Watch er udviklet til den seneste version af watchOS.

Når rejsende klikker på deres ur for at åbne Egencia, viser appen friske oplysninger, der opdateres automatisk. Appen inkluderer også funktioner udviklet til andre enheder, herunder Egencia Hjælp og landtransportvejledning med Citymapper- og Uber API-integration.

Egencia har også foretaget redesign af hotelbestilling på iPhone-, iPad- og Android-enheder.

Egencia ejes af amerikanske Expedia, der bl.a. også ejer Hotels.com