Snart fuldt hus til Danish Travel Award

TURISME: Alle pladser er snart solgt til årets Danish Travel Award, der igen i år afvikles i Cirkusbygningen i København. Årets vindere er udelukkende fundet af analyseinstituttets Epinions udvidede Danmarks-panel. Det har givet flere nye vindere…

Årets Danish Travel Award har en række nye vindere efter Stand By, der for 23. år i træk 4. oktober holder den festlige aften, har skiftet analyseinstitut til Epinion, der har spurgt sit udvidede Danmarks-panel med over 2.000 deltagere.

De har givet svarene på hvem, der i den danske rejsebranche er de bedste i en række kategorier. Og det har givet flere nye vindere, vil det vise sig når studievært på TV2 Nyhederne, Cecilie Beck, 4. oktober igen er konferencier ved årets Danish Travel Award.

Blandt de øvrige nyheder i år er, at Cirkusbygningen har en større scene samt at der inden Danish Travel Award holdes seminar på Tivoli Hotel Nimb med bl.a. vært på TV-Avisen, Johannes Langkilde.

Under Danish Travel Award i Cirkusbygningen stemmes om Bedste Biludlejningsselskab.

Deltagergebyret for selve award-aftenen er 395 kr.

Til Danish Travel Award inviteres typisk to beslutningstagere på seniorniveau fra rejsebureauer, flyselskaber, hoteller, biludlejere, rejseforsikring osv.

Som noget nyt i år er også alle travel managerne fra deres to danske foreninger, COTRA og DBTA, inviteret.

Læs mere om Danish Travel Award via ikonet her på standby.dk