Sønderborg rykker tættere på

alsie express sønderborg lufthavnTjek ind i Sønderborg og hent din kuffert i San Francisco, lyder det i en ny kampagne, der viser hvor nemt og hurtigt det er at flyve via København og ud i verden..

Det varer 35 minutter at flyve med Alsie Express ATR-72-500 fra Sønderborg til Københavns Lufthavn: “For få sønderjyder ved, hvor hurtigt det er, at komme fra Sønderborg til København – og dermed hvor nemt det er at komme videre med en af de 156 direkte ruter fra København og ud i verden. Kort sagt er det muligt for sønderjyderne, at nå hele verden herfra,” siger direktør i lufthavnen, Christian Berg.

“Samarbejdet mellem Sønderborg og København er aktuelt, da regeringen arbejder med at skabe national strategi for luftfart, der kan binde landsdelene sammen. Og i den sammenhæng spiller Alsie Express naturligvis en afgørende rolle for Sønderjylland.”

Hos Alsie Express bakker direktør Lone Koch fuldt op om kampagnen – og ambitionen om at binde Sønderjylland tættere sammen med resten af verden.

I Københavns Lufthavn kalder kommunikationschef Rasmus Winther indenrigsflyvningen en vigtig del i Danmarks infrastruktur: “Gode flyforbindelser skaber sammenhængskraft, vækst og udvikling. Hvis virksomhederne skal klare sig i den globale konkurrence skal vi hurtigt kunne komme ud i verden – og så skal ferierende sønderjyder naturligvis også have let ved at flyve ud i verden.”

Han fremhæver at Københavns lufthavn ligger blot 35 minutters flyvning fra Sønderborg, mens det tager cirka to timer at køre til f.eks. lufthavnen i Hamborg.