Sønderborg rykker tættere på

alsie express sønderborg lufthavnTjek ind i Sønderborg og hent din kuffert i San Francisco, lyder det i en ny kampagne, der viser hvor nemt og hurtigt det er at flyve via København og ud i verden..

Det varer 35 minutter at flyve med Alsie Express ATR-72-500 fra Sønderborg til Københavns Lufthavn: “For få sønderjyder ved, hvor hurtigt det er, at komme fra Sønderborg til København – og dermed hvor nemt det er at komme videre med en af de 156 direkte ruter fra København og ud i verden. Kort sagt er det muligt for sønderjyderne, at nå hele verden herfra,” siger direktør i lufthavnen, Christian Berg.

“Samarbejdet mellem Sønderborg og København er aktuelt, da regeringen arbejder med at skabe national strategi for luftfart, der kan binde landsdelene sammen. Og i den sammenhæng spiller Alsie Express naturligvis en afgørende rolle for Sønderjylland.”

Hos Alsie Express bakker direktør Lone Koch fuldt op om kampagnen – og ambitionen om at binde Sønderjylland tættere sammen med resten af verden.

I Københavns Lufthavn kalder kommunikationschef Rasmus Winther indenrigsflyvningen en vigtig del i Danmarks infrastruktur: “Gode flyforbindelser skaber sammenhængskraft, vækst og udvikling. Hvis virksomhederne skal klare sig i den globale konkurrence skal vi hurtigt kunne komme ud i verden – og så skal ferierende sønderjyder naturligvis også have let ved at flyve ud i verden.”

Han fremhæver at Københavns lufthavn ligger blot 35 minutters flyvning fra Sønderborg, mens det tager cirka to timer at køre til f.eks. lufthavnen i Hamborg.

x

Læs Også

MSC Cruises får sit nye flagskib, MSC Seaside

MSC Seaside er leveret fra Fincantieri værftet og er det andet nye krydstogtskib, som MSC har søsat i 2017. Skibet får hjemmehavn i Miami og er første skib i MSCs Seaside klasse.

Politiet tager 20 spritbilister hver dag

Sidste år sigtede politiet 7.203 personer for spritkørsel, viser tal fra Rigspolitiet. I julefrokostsæsonen sætter politiet ind med ekstra kontrol. Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden opfordrer til at lade bilen stå

Ny ledelse for RCL Cruises i Norden

Julie Ødegaard er udpeget som midlertidig General Manager Nordic for Royal Caribbean International Ltd (RCL). Hun får ansvaret for Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises i Norden.

Konkurs i airberlin koster Rejsegarantifond millionbeløb

LUFTFART: Flere hundrede danske passagerer vil få dækket deres udgifter til ubrugelige flybilletter med airberlin - minus selvrisikoen på 1.000 kroner.

Konkurrencemyndigheder undersøger Lufthansa

LUFTFART: De tyske anti-kartelmyndigheder har bedt Lufthansa om forklaring på stigende priser på tysk indenrigs efter airberlin gik konkurs. Lufthansa vil gerne udbyde 1.000 ekstra flyvninger om måneden.

Lufthansa pumper 700.000 ekstra sæder ud på tysk indenrigs

LUFTFART: I kølvandet på airberlins konkurs mangler der skønsmæssigt over 50.000 månedlige flysæder på de tyske indenrigsflyvninger. Lufthansa-selskab alligevel ikke til København.