Sønderborg rykker tættere på

alsie express sønderborg lufthavnTjek ind i Sønderborg og hent din kuffert i San Francisco, lyder det i en ny kampagne, der viser hvor nemt og hurtigt det er at flyve via København og ud i verden..

Det varer 35 minutter at flyve med Alsie Express ATR-72-500 fra Sønderborg til Københavns Lufthavn: “For få sønderjyder ved, hvor hurtigt det er, at komme fra Sønderborg til København – og dermed hvor nemt det er at komme videre med en af de 156 direkte ruter fra København og ud i verden. Kort sagt er det muligt for sønderjyderne, at nå hele verden herfra,” siger direktør i lufthavnen, Christian Berg.

“Samarbejdet mellem Sønderborg og København er aktuelt, da regeringen arbejder med at skabe national strategi for luftfart, der kan binde landsdelene sammen. Og i den sammenhæng spiller Alsie Express naturligvis en afgørende rolle for Sønderjylland.”

Hos Alsie Express bakker direktør Lone Koch fuldt op om kampagnen – og ambitionen om at binde Sønderjylland tættere sammen med resten af verden.

I Københavns Lufthavn kalder kommunikationschef Rasmus Winther indenrigsflyvningen en vigtig del i Danmarks infrastruktur: “Gode flyforbindelser skaber sammenhængskraft, vækst og udvikling. Hvis virksomhederne skal klare sig i den globale konkurrence skal vi hurtigt kunne komme ud i verden – og så skal ferierende sønderjyder naturligvis også have let ved at flyve ud i verden.”

Han fremhæver at Københavns lufthavn ligger blot 35 minutters flyvning fra Sønderborg, mens det tager cirka to timer at køre til f.eks. lufthavnen i Hamborg.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.