Sønderborg som charterlufthavn

alsie express sønderborg lufthavnGislev Rejser, har netop indgået en aftale med Alsie Express og Sønderborg Lufthavn om charterflyvninger ud af Sønderborg til Sardinien og Toscana.

”Vi er tre parter, der passer godt sammen. Vi har alle et højt ambitionsniveau og viljen til at skabe en succes. Vi har fokus på kvalitet og service”, siger chefen for Sønderborg Lufthavn, Christian Berg.

”Det begyndte med busrejser, men flere og flere ønsker at flyve for hurtigere at nå frem til destinationen. Mange af vore gæster foretrækker, at rejsen begynder så tæt ved hjemmet som muligt. Vi har erfaringer med at flyve fra flere danske lufthavne og nu tilføjes Sønderborg. Dermed har vi geografisk set dækket Danmark”, siger Mogens Andersen fra Gislev Rejser, som med aftalen er med til at udvikle Sønderborg som charterlufthavn. Det er bl.a. sket i Odense, hvorfra selskabet har 66 afgange. Aftalen med Alsie Express omfatter 18 charterflyvninger i 2017.

”Vi har store forventninger til samarbejdet. Flere rejsemål ud af Sønderborg giver øget kendskab til Alsie Express og til lufthavnen. Derved kan vi tiltrække flere kunder fra Kiel i syd til Kolding i nord”, siger Alsie Express adm. direktør Lone M. Koch

Turene flyves med Alsie Express ATR 72-500 fly med plads til 64 passagerer.