Sønderborg som charterlufthavn

alsie express sønderborg lufthavnGislev Rejser, har netop indgået en aftale med Alsie Express og Sønderborg Lufthavn om charterflyvninger ud af Sønderborg til Sardinien og Toscana.

”Vi er tre parter, der passer godt sammen. Vi har alle et højt ambitionsniveau og viljen til at skabe en succes. Vi har fokus på kvalitet og service”, siger chefen for Sønderborg Lufthavn, Christian Berg.

”Det begyndte med busrejser, men flere og flere ønsker at flyve for hurtigere at nå frem til destinationen. Mange af vore gæster foretrækker, at rejsen begynder så tæt ved hjemmet som muligt. Vi har erfaringer med at flyve fra flere danske lufthavne og nu tilføjes Sønderborg. Dermed har vi geografisk set dækket Danmark”, siger Mogens Andersen fra Gislev Rejser, som med aftalen er med til at udvikle Sønderborg som charterlufthavn. Det er bl.a. sket i Odense, hvorfra selskabet har 66 afgange. Aftalen med Alsie Express omfatter 18 charterflyvninger i 2017.

”Vi har store forventninger til samarbejdet. Flere rejsemål ud af Sønderborg giver øget kendskab til Alsie Express og til lufthavnen. Derved kan vi tiltrække flere kunder fra Kiel i syd til Kolding i nord”, siger Alsie Express adm. direktør Lone M. Koch

Turene flyves med Alsie Express ATR 72-500 fly med plads til 64 passagerer.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.