Solid fremgang for Turkish Airlines

turkish_airlinesTurkish Airlines havde et nettooverskud i 2014 på 845 millioner dollars. Samtidig havde selskabet en kapacitetsvækst på 16,3% mod branchens total vækst på 5,6%.

Omsætningen steg med 13% og nåede 11 milliarder dollars. I dag er Turkish Airlines Europas næststørste flyselskab og udviklingen peger fortsat opad. Alene i årets to første måneder er passagertallet øget med 6,1%.

Turkish Airlines flyver til 264 destinationer i 108 lande. Målet for 2015 er at øge kapaciteten med yderligere 15% og udvide til 273 destinationer.

Nye destinationer fra Istanbul er Manila, Taipei, Ahwaz i Iran, samt Abuja i Nigeria. Iran er en storsatsning for selskabet og fra Istanbul kan man nu flyve til syv destinationer i Iran. Til efteråret åbnes ruter fra Istanbul direkte til Kapstaden uden mellemlanding i Johannesburg, samt direkte fly til Jakarta uden mellemlanding i Singapore, hvilket fordobler kapaciteten til disse rejsemål.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.