Solid vækst for Scandic Hotels

Frank Fiskers.

Frank Fiskers.

Stærk vækst og øget overskud kendetegner 2014 for Scandic Hotels, som cementerer sin position som Nordens førende hoteloperatør.

Den stærke vækst i omsætning hænger sammen med overtagelsen af den nordiske hotelkæde Rica Hotels, som tilførte 10.600 værelser på 71 hoteller. Samtidig havde Scandic en god organisk vækst på 10,0% i hotelporteføljen, som bekræfter de ventede resultater.

Kædens nettosalg steg i årets løb med 37,4% til 10.825 millioner svenske kroner. 226 (152) hoteller med 41.913 (29,704) værelser var i drift ved årets udgang mod 152 hoteller og 29.704 værelser året før.

CEO Frank Fiskers: “Ud over, at vi nu klart er den største hoteloperatør i de nordiske lande, har overtagelsen af Rica Hotels også givet os et betydeligt potentiale for synergier i salg og omkostninger”.

”Vi sluttede 2014 med et godt momentum både med hensyn til omsætning og udgifter”.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.