Sommerferie

Ferie.jpgVOR EGEN VERDEN: I juli måned holder takeoff.dk. sommerferie, og på standby.dk rykker vi udgivelse en time tilbage og udkommer daglig kl. 08.00. Vi er helt klar over, at verden ikke står stille, fordi danskerne holder ferie.

Det er sommer, der er forhåbentligt snart sol, og det er ferietid i Danmark i juli måned. Også hos vore mange partnere og hos en meget stor del af de trofaste læsere (ca. 17.000 modtager daglig vores nyhedsbreve, og i sidste uge noterede vi over 80.000 sidevisninger).

Derfor lukker hverken redaktion eller salgsafdelingen. Tværtimod er vi fortsat opmærksomme på, hvad der foregår, primært ude i den store verden, hvor rigtigt mange først har ferie i august.

Af praktiske grunde ændrer vi dog på udsendelsen af daglige nyheder. standby.dk udkommer som sædvanligt alle hverdage, dog kl. 08.00 i stedet for en time tidligere. takeoff.dk lukker ned i hele juli, og kommer igen som sædvanligt torsdag den 1. august. Samme dag rykkes standby.dk  igen en time frem.

Indtil da ønsket om en god sommerferie. Og husk man kan også godt følge med i sin branche, selv om man har ferie!

Sommerferie

sommerferie_-forsideI juli holder takeoff.dk. sommerferie, mens standby.dk rykker den daglige udgivelse fra klokken 7.00 til klokken 8.00. Vi er helt klar over, at verden ikke står stille, fordi danskerne holder ferie.

Det er sommer, der er forhåbentligt snart sol, og det er ferietid i Danmark i juli. Også hos vores mange partnere og hos en meget stor del af de trofaste læsere (ca. 17.000 modtager dagligt vores nyhedsbreve, og i sidste uge noterede vi over 80.000 sidevisninger).

Derfor lukker hverken redaktion eller salgsafdeling. Vi er fortsat opmærksomme på, hvad der foregår, primært ude i den store verden, hvor rigtigt mange først har ferie i august.

Af praktiske grunde ændrer vi dog på udsendelsen af daglige nyheder. standby.dk udkommer som sædvanligt alle hverdage, dog kl. 08.00 i stedet for en time tidligere. takeoff.dk holder pause i hele juli, men kommer igen som sædvanligt torsdag den 1. august. Samme dag rykkes standby.dk igen en time frem.

Indtil da ønsket om en god sommerferie. Og husk man kan godt følge med i sin branche, selv om man har ferie!

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.