Sommerhusudlejer fejrer 40 års jubilæum

I samarbejde med Aarhus 2017 – Europæisk kulturhovedstad – inviterer dansommer 500 sommerhusejere til Det Kongelige Teaters vikingeforestilling Røde Orm på Moesgaard Museum lørdag den 17. juni.

”Arrangementet markerer dansommers 40-års jubilæum, og vi glæder os til at fejre det sammen med en masse af vores sommerhusejere,” fortæller Tina Bjergen Jensen, kontorchef på dansommers hovedkontor i Risskov.

Fredagen inden holder dansommers søsterselskab Novasol ligeledes et større event for deres husejere som led i samarbejdet om sommerhusudlejning.

Da dansommer a/s blev grundlagt gik det under navnet Jydsk Sommerhusudlejning. ”Startskuddet var omkring 400 sommerhuse over hele Danmark, en halvtidsansat og et intensivt tyskkursus til direktøren, Niels Nymark, som også vil tage del i de festlige begivenheder,” siger Tina Bjergen Jensen.

Det var dansommer, der i 1985 opfandt konceptet ’luksushuse’, sommerhuse med indendørs swimmingpool. Med konceptet lykkedes det at forlænge den danske sommerhussæson markant: Fra en sæson som kun rummede et par sommermåneder, til at det nu var muligt at holde ferie i et dansk sommerhus det meste af året.

I 2001 fusionerede dansommer med Novasol, og dansommer a/s er i dag en del af Novasol Gruppen. Med mere end 44.000 feriehuse i 29 europæiske lande er Gruppen den største europæiske udbyder af feriehusudlejning.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.