Sommerland får eget hotel

0
Arkitekttegning af, hvordan det nye hotel i Fårup Sommerland kommer til at se ud.
Arkitekttegning af, hvordan det nye hotel i Fårup Sommerland kommer til at se ud.

TURISME: Nordjyllands største turistmagnet, Fårup Sommerland ved Blokhus, er startet på bygningen af et 4-stjernet hotel til 45 mio. kr. Hotellet, der kommer til at ligge inde i Sommerlandet, får 51 værelser.

Nybyggeriet får navnet Hotel Fårup – det skal åbne sammen med Fårup Sommerland når sæsonen næste år begynder sidst i april. Fårup Sommerland har en sæson på ”kun” 100 åbningsdage.

”Hotellet skyldes ikke mindst vores mange norske gæster, som har efterspurgt et alternativ til at bo i feriehus eller på campingplads. Nordmændene har pengene og vil være villige til at købe nogle dage i vores kommende 4-stjernede hotel, hvor de samtidig får fordel af at bo direkte inde i Fårup Sommerland,” siger Rasmus Mortensen, marketingschef i Fårup Sommerland, til standby.dk

Sommerlandet fejrer i år 40 års jubilæum og forventer i denne sæson 600.000 gæster. ”Vi er suverænt Nordjyllands største turistattraktion. 40 pct. af regionens turister angiver Fårup Sommerland som hovedårsag til, at de besøger Nordjylland, siger Rasmus Mortensen.

Fårup Sommerland har i mange år arbejdet på at få et hotel inde i parken – nu kommer det, fra værelser bliver der bl.a. udsigt til to af parken store rutsjebaner, Orkanen og Falken. Det nye hotel skal supplere de mange campingpladser og andre overnatningsmuligheder i området og trække flere gæster til Nordjylland.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz