Sønderjysk fremstød i København

sort solI den kommende weekend – 21.-23. juni – gennemfører Rømø-Tønder Turistforening et fremstød i Torvehallerne i København for at skabe interesse for ferie i Tønder Kommune.

Det sker med en mangfoldighed af sønderjyske specialiteter – lige fra østers og pølser til kniplinger og ”Sort sol”. Og så er Prins Joachims kro, Schackenborg Slotskro, naturligvis også repræsenteret.

Københavnerne bliver præsenteret for en vifte af gode tilbud – både når det gælder overnatning og oplevelser. Der bliver lejlighed til at besøge en østersbar og smage Højer Pølser, Rømø-snaps og Havneby øl. I teltet er der kniplinger fra Tønder ved Lene Holm Hansen, Skærbæk Fritidscenter, Enjoy Resorts Rømø og Skærbæk Familie Camping. Fra ”Sort Safari” kommer Iver Gram og fortæller om mulighederne for at opleve de fantastiske naturfænomener ”Sort Sol”, ”Hvid Sol” og ”Grå sol” i Tøndermarsken.

Der er således fokus på både natur, kultur, golf og wellness, og derudover vil der være mulighed for at høre om bosætningsmulighederne i Tønder Kommune.

På standen vil man endelig kunne møde Schackenborg Slotskro i Møgeltønder, der ligger i skyggen af Prins Joachims Schackenborg Slot, og som prinsen er medejer af.  Siden 2006 har kokken Henning Kohl lavet små gastronomiske mirakler på kroen, der også har 25 værelser.

 

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.