Sophie afløste Sophie – for en dag

Sophie Thiesen, til venstre, får de sidste oplysninger af Sophie Hulgard, inden CWT’s direktør i Danmark trak sig tilbage - for en dag…

Sophie Thiesen, til venstre, får de sidste oplysninger af Sophie Hulgard, inden CWT’s direktør i Danmark trak sig tilbage – for en dag…

For 5. år i træk gav Danmarks største erhvervsrejsebureau en ansat mulighed for at være direktør for en dag. Rejsekonsulent Sophie Thiesen fra Carlson Wagonlit Travel havde på sin direktørdag bl.a. møder med kunder og leverandører som Lufthansa.

Sophie Thiesen blev udvalgt blandt ansøgerne i erhvervsrejsebureauet til for en dag at afløse CWT’s normale direktør i Danmark, Sophie Hulgard.

”Som direktør skal man være ”på” fra man træder ind på kontoret. Derfor er det vigtigt at leve sundt. På mit direktørbord var der frisk frugt, skyr og en rugbrødsbolle,” fortæller direktør-for-en-dag, Sophie Thiesen, og fortsætter: ”Første opgave var et presserende møde ude hos en kunde sammen med Program Manager Esben Kolby, der til dagligt har ansvaret for samarbejdet med kunden. Men der var også tid til at hilse på CWT’s rejsekonsulenter, der til dagligt sidder hos kunden.”

”Tilbage på CWT’s danske hovedkontor i Ørestad skulle jeg styre det ugentlige Country Management teammøde. Det gav et godt indblik i de beslutninger, der tages på det strategiske plan. Bagefter tog jeg en tur rundt i huset for at lodde stemningen. Jeg fik talt med de fleste CWT-teams. Jeg var også et smut forbi Sophie Hulgard, som havde mit job med bl.a. telefonkontakt til kunderne. Hun var meget overrasket over alle de spørgsmål, der blev stillet til hver enkelt rejsebooking. Men det virkede, som om Sophie havde det sjovt og ydede den bedste kundeservice – mine kunder var i trygge hænder.”

Efter frokost i kantinen var Sophie Thiesens næste opgave møde med CWT’s ekspert på flyaftaler, Christian Bjerre fra Supplier Management, for at få indblik i bureauets aftale med Lufthansa Group, herunder status på salg af Lufthansa Groups produkter hos CWT.

”Næste punkt var telefonmøde med CWT’s nordiske chef, Johan Wilson. Jeg havde glemt, at Johan er svensker, så i begyndelsen forstod jeg ikke rigtig, hvad han sagde. Men alt i alt gik samtalen fint – og han var tilfreds med det, jeg havde at fortælle,” lyder det fra Sophie Thiesen.