Sort boks lokaliseret

sorte bokseEt fransk krigsskib i Middelhavet opfangede i går, onsdag, signaler fra en af det styrtede Egyptair-flys sorte bokse.

Endnu et fransk flådefartøj er på vej til destinationen. Det er udrustet med robotter, som kan dykke ned til havbunden og bjærge de sorte bokse.

Boksene har tilstrækkelig batteritid til at sende signaler i fire eller fem uger. De indeholder blandt andet informationer om flyets position og hastighed, ligesom der er lydoptagelser fra cockpittet.

Flyet styrtede i havet med 66 personer ombord den 19. maj på vej fra Paris til Cairo.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.