Spændende cruiseskibe på vej

Og det er ikke kun København, der får glæde af de krydstogtskibe, som ikke tidligere er set i Danmark. For eksempel anløber SeaDream 1 Fåborg på søndag med en dansk kaptajn ved roret, men også Helsingør, Aarhus og Rønne får noget nyt at se på.

Det gælder SeaDream 1 som har første anløb i Danmark i Fåborg den 29. maj og igen den 28. juli. Den kommer første gang til København den 18. juni og til Rønne den 19. juni og igen den 26 juli.

 

Der er tale om en af verdens mest berømmede Ultra Deluxe yachts. Nordmanden Atle Brynestad overtog i 2001 de to Sea Goddess yachts, og startede SeaDream Yacht Club. De små yachts er for livsnydere der værdsætter top gastronomi og super service. Stemningen ombord er elegant, men afslappet og rederiet ligger helt i top blandt verdens bedste.

Silver Explorer har sit første besøg i Danmark mandag den 6. juni i Helsingør. Det er et Deluxe ekspeditions skib, hvilket vil sige at det anløber nogle af verdens mest interessante destinationer. Skibet er is-klassificeret i klasse 1A, og kan dermed sejle i arktiske områder som Antarktis, Svalbard og Grønland.

 

Queen Elizabeth fra Cunard Line kommer til København den 3. & 11. juni, samt 18. august. Og den spritnye

M/S Marina anløber København den 10. & 11. juni og 1. juli.

Et af verdens største og mest berømte skibe Queen Mary 2 anløber Aarhus for første gang den 12. august. Skibet besøgte dog Danmark første gang sidste år og på mandag anløber skibet Helsingør igen.  

Skrevet af Flemming Juul