Spanien er rejseland nummer et

Vinterens favoritrejsemål er De Kanariske Øer, og selv om øerne byder på mange hoteller, er der rift om pladserne – særligt efterårsferien er meget tæt på udsolgt

”Der er ingen tvivl om, at De Kanariske Øer – Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote, Fuerteventura og La Palma – altid har været populære. Men med en sommer som i år, ryger pladserne vanvittig hurtig til efteråret og vinteren. Vi ser et kæmpe boom i efterspørgslen – først i efterårsferien, hvor der er langt færre pladser tilbage end sidste år, men også pladserne til vinter forsvinder hurtigere end normalt”, siger Peder Hornshøj, adm. direktør i Bravo Tours.

”Øerne er populære i hele verden. De har kronede dage, og sælger hotelværelser til turister langt ude i fremtiden. Vi ville gerne have flere pladser, men der er ikke flere gode hoteller eller gode landingstilladelser tilbage”.

Allerede i sommer blev hotellerne udsolgt på rekordtid – og det gik især ud over dem, der pakkede rejsen selv: ”Vi har aldrig før haft så mange opringninger fra frustrerede danskere, der pludselig fik deres reservation annulleret. Flybilletterne var der, men det var hotelsengene ikke – og når man så ikke har købt en pakkerejse, er det svært at gøre noget. Vi havde selv svært ved at skaffe senge nok”, siger Peder Hornshøj.

Et alternativ til øerne er fx Hurghada i Egypten – et rejsemål, der havde det svært i en periode, men som nu igen er på vej frem: ”Der er ingen tvivl om, at man får mere for pengene i Egypten end på De Kanariske Øer. Pengemæssigt får man et fire-stjernet resort med All Inclusive til de samme penge som en tre-stjernet lejlighed uden pension koster i det spanske – og det tager danskerne rigtig godt i mod”, slutter Peder Hornshøj.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.