Spanien giver turistbusser ny mening

0

spansk turistbus i københavnTURISME: Den Spanske Stats Turistbureau i Danmark har måneden ud en bus-kampagne på linie 1A i København. ”Det er en meget visuel buslinje der bl.a. kører gennem centrum af hovedstaden og i Hellerup og Klampenborg,” siger pressechef for Den Spanske Stats Turistbureau i Danmark.

”Vi har denne bus-kampagne kørende til og med uge 40 – udgangen af september – på linie 1A. Det drejer sig om en fuldt dækket bus, og 6 busser med vores logoer på bagsiderne. Det er en meget visuel buslinje der bl.a. kører gennem centrum af hovedstaden og i Hellerup og Klampenborg,” siger pressechef for Den Spanske Stats Turistbureau i Danmark, Fortuna Isabel Lehnsdal Blázquez, til standby.dk

Den Spanske Stats Turistbureau i Danmark har netop skiftet direktør; Juan Francisco Cervero er efter fem år i København vendt tilbage til hovedkontoret i Madrid, og i København har man sagt goddag til den nye direktør, Raúl Castro Cano. Han er uddannet i statskundskab og har siden 2006 haft forskellige stillinger i den spanske stat og har bl.a. varetaget opgaver inden for markedsanalyse i turistsektoren.

For første gang var der sidste år over en million danske besøgende i Spanien, syv pct. flere end i 2013.

Danskernes foretrukne rejsemål er fortsat De Kanariske Øer, 31 pct., Andalusien (med bl.a. Costa del Sol, Sevilla, Granada osv.), 22 pct., De Baleariske Øer, 21 pct., og Catalonien, 16 pct.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz