Spies åbner ’Den Olympiske Riviera’

Som første danske rejsearrangør sender Spies til sommer gæster med charterfly til Den Olympiske Riviera, sydvest for Grækenlands næststørste by Thessaloniki.

Destinationerne Paralia, Plaka og Platamonas er nyhederne. Kystlinjen mellem Det ægæiske Hav og Olympos bjergene byder på kilometer af hvide sandstrande, smuk natur og tavernaer med god mad lavet af lokale produkter.
”At holde ferie på fastlandet giver flere udflugtsmuligheder og Den Olympiske Riviera lokker med udflugter til Olympen og Meteora og en sejltur til for eksempel Mamma Mias Skiathos”, siger kommunikationschef Torben Andersen.

Paralia er en lille by, hvor den lange strand spiller hovedrollen. Platamonas er en større turistby med masser af restauranter og en livlig folklore. Plaka er et roligt område med det bedste af Den Olympiske Riviera.
Spies flyver direkte til Den Olympiske Riviera fra København fra 20. maj til 30. september.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.