Det eksisterende Spies-hotel Sunprime Pollensa Bay på Mallorca ommøbleres nu til et Sunprime-hotel, hvor gæsterne skal være mindst 16 år. Hotellet er kun for gæster fra Nordic Leisure Travel Group, der omfatter Spies. Illustration af et kommende værelse på Pollensa Bay-hotellet.

Spies får sit 14. ”forbudt for børn” hotel

Til foråret får Spies sit 14. Sunprime ”voksenhotel,” hvor gæsterne skal være mindst 16 år. To af de grupper, der mest booker disse hoteller, er kvinder i almindelighed og unge under 30 år.

Sunprime Pollensa Bay på Mallorca er allerede et eksisterende hotel i Spies’ og Nordic Leisure Travel Groups program. Men nu bliver det 161-værelser store hotel delvist renoveret og gennemgår en designmæssig make-over for til april næste år at springe ud som voksenhotel.

Det skriver Spies i en pressemeddelelse. Her står også, at der efter genåbningen af rejser ud i Europa er kommet 16 procent flere søgninger på Spies’ hjemmeside efter voksenhoteller sammenlignet med 2019.

”I takt med at verden åbner igen, og danskerne rejser på ferie, ser det ud til, at Danmarks største rejsearrangør kan se ind i et år, hvor rigtig mange voksne tager et ”børnebreak” og holder ferie på et af Spies’ Sunprime Hotels, hvor der er adgang forbudt for børn under 16 år,” skriver Spies i pressemeddelelsen.

På grund af den stigende efterspørgsel efter voksenhoteller, omdannes Polensa Bay-hotellet på Mallorcas nordkyst til et voksenhotel, det 14. i rækken af voksenhoteller hos Spies, oplyses det. Hotellet ved Pollensa Bay-stranden får blandet andet fokus på spaoplevelser, fitness og lokal vegetarisk mad.

Flere kvinder og unge tager på voksenferier
Spies forbindes også med familieferier, men har siden 2007 tilbudt pakkerejser til hoteller, der er ”forbudt for børn” under fællestitlen Sunprime.

Og noget kunne tyde på, siger kommunikationschef hos Spies, Sofie Folden Lund, ”at det generelt er kvinderne, der higer mest efter en børnefri ferie. Således udgør kvinderne 55 procent af gæsterne på vores Sunprime-hoteller.”

Vi ser også, tilføjer kommunikationschefen, mange unge under 30 år på Sunprime-hotellerne. ”Selv om de fleste af vores Sunprime-gæster er mellem 50-64 år, så er den næststørste gruppe under 30 år,” siger Sofie Folden Lund og tilføjer:

”Og man forstår jo godt, at for eksempel unge par eller veninder, der måske endnu ikke selv har fået børn, tiltrækkes af hoteller, som er helt fri for børn og badebolde – og hvor æstetik, mad og velvære er i højsædet. Men siden disse Sunprime-hoteller prismæssigt ligger i den høje ende, sammenlignet med en del af vores andre hoteller, er jeg imponeret over, at de er så populære hos de unge.”

Relaterede artikler:

Spies vil også sende gæster til orange rejselande

Orange rejsevejledninger koster branchen milliarder

33 Spies-fly fra Danmark i efterårsferien