Spies får nye rejsemål på Madeira

Ribeira Brava.

Fra at have været et traditionelt rejsemål, som mest rettede sig mod en lidt ældre målgruppe, tilbydes i dag trendy restauranter, udmærkede shopping muligheder og mere action-prægede aktiviteter.

Spies har ud over Funchal, Santo da Serra og Ponta do Sol taget de to små byer Canico og Ribeira Brava med i programmet. Fælles er, at det er let at prøve nogle af de aktiviteter, som tilbydes: Klatring, hesteridning, dykning og mountainbike er nogle af de action-prægede aktiviteter ud over smukke vandreture langs de 1.500 kilometer lange levadaer.

”Det er dejligt at opleve, at også den yngre generation får øjnene op for Madeira som rejsemål. Rejsemålet passer rigtig godt til dem, der ønsker en aktiv ferie, og som kan lide adrenalin i kroppen”, siger Torben Andersen, kommunikationschef i Spies.

7,5 kilometer øst for Funchal ligger Canico, som er to rejsemål i ét. Det oprindelige by ligger et par kilometer inde på øen, mens den nyere del, der også kaldes Canico de Baixo og ligger nede ved havet. Det er her, de fleste hoteller ligger ved den klippefulde kyst og strandpromenaden. Ribeira Brava er en lille by 7,5 kilometer vest for Funchal omgivet af bjerge. Centrum ligger nede ved stranden og består blot af nogle smalle gader omkring et lille torv. Spies tilbyder et hotel på hvert rejsemål.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.