Spies gæster elsker Mallorca

VSESPMIADX1003CHARTERFERIE: Da Simon Spies startede med at sende gæster til Mallorca i 1956 var der 26 danskere med tog til Barcelona og videre med færgen. Sidst år var der 207.524 flere danskere med selskabet end dengang, og i dag tager hver fjerde dansker med Spies til den populære ferieø.

Spies kunder har ikke tabt kærligheden til Mallorca på trods af konkurrence fra mange andre spændende Middelhavsøer og mere trafik til oversøiske rejsemål.

”I denne sommer sender vi gæster på ferie fra seks danske lufthavne. I fem af dem er Mallorca det foretrukne rejsemål. Odense Lufthavn bryder mønstret, fordi vi indtil videre kun flyver til Tyrkiet og Bulgarien fra den fynske lufthavn,” siger kommunikationschef Torben Andersen.

Også på andre måder går Mallorca rent ind, så som børnefamiliernes mest populære rejsemål hos Spies. Her er top fem listen: 1. Mallorca, 2. Kreta, 3. Tyrkiet, 4. Rhodos og 5. Cypern og Kos.

Ser man nærmere på top tre listen, så er Antalya i Tyrkiet på andenpladsen hele vejen undtagen fra Odense, hvor det som nævnt er en førsteplads.