Spies og Nordic Leisure Travel Groups nye lejlighedskoncept "Happy Baby Splash Pool", hvor babypoolen ved terrassen er 25 centimer dyb, testes fra årets sommersæson på koncernens Sunwing-hotel på Rhodos. PR-illustration: Spies.

Spies klar med hotelnyhed fra sommersæsonen

”Vi tror det er en verdensnyhed,” siger Spies’ produktchef om nyt hotelkoncept fra Nordic Leisure Travel Group: Happy Baby Splash Pool. Det får i år premiere på ét af NLTG’s Sunwing-hoteller.

Nordic Leisure Travel Group, der i Danmark tæller Spies og i Sverige og Norge også Ving-rejsebureauet, renoverer løbende sine egne Sunwing-hoteller. Dem er der ni af på seks store destinationer: Cypern, Gran Canaria, Kreta, Mallorca, Phuket og Tenerife.

Og på Sunwing Kallithea Beach-hotellet på den græske ferieø Rhodos, kommer der til årets sommersæson et nyt tiltag: Happy Baby Splash Pool.

Carlos Cebrian, produktchef hos Spies, siger til Standby.dk: ”Vi er ved at renovere en af bygningerne på Sunwing-hotellet på Rhodos; denne bygning har 200 værelser, fra flere af dem kan man allerede i dag hoppe direkte fra terrassen ned i sin egen lille pool

Men vi omdanner nu ni af værelserne på hotellet så de i stedet får et lavvandet bassin, Happy Baby Splash Pool, en babypool på 20-25 centimeters dybde. Det er en test, går det godt, kan konceptet udvides til andre Sunwing-hoteller. Vi har ikke set noget tilsvarende andre steder, så vi tror, at det er lidt af en verdensnyhed,” siger Carlos Cebrian.

Hver tredje Spies-gæst bor på koncernens hoteller
Sunwing er et af hotelkoncepterne under Nordic Leisure Travel Group. 30-35 procent af Spies’ gæster bor på koncernens egne hoteller.

Rhodos er Spies’ fjerdestørste rejsemål, kun overgået af Mallorca, Kreta og Cypern. I år forventer alene Spies fra Danmark at sende 22.000 af sine 150.000 chartergæster i sommersæsonen til netop Rhodos. Der bliver flyvninger med familiemedlemmet Sunclass Airlines, der også er en del af Nordic Leisure Travel Group, fra fire danske lufthavne. Udover de tre store, København, Billund og Aalborg, bliver der også to fra Bornholm.

I hele 2024 forventer Spies i Danmark at sælge 245.000 charterrejser, med rejsende med rutefly, kommer tallet op på 265-270.000, hvilket er på niveau med sidste år.

Spies har i alt i sommersæsonen 17 destinationer, som der flyves gæster til med charterfly, primært fra Sunclass Airlines, fra Danmark.

Relaterede artikler:

Spies åbner til tredje lufthavn på største destination

RID-medlemmer sendte sidste år 1,1 million danskere på ferie

TUI åbner 46 nye rejsemål fra 11 svenske lufthavne