Spies med nye koncepthoteller

Casa Cook, Kreta.

Næste år lanceres tre nye Sunprime hoteller og et nyt Casa Cook, der byder på høj komfort og stilfuldt design. Koncepthotellerne er de bedst sælgende af Spies ca. 950 hoteller og scorer højest på kvalitet.

I dag bor næsten halvdelen af selskabets gæster på et koncepthotel. De udvikles på basis af de ønsker, kunderne har haft gennem årene – også når det gælder de kulinariske tilbud, aktiviteter og selve indretningen.

To nye Sunprime-hoteller står klar til sommersæsonen. Det er Sunprime Pearl Beach på Kos og Sunprime Protaras på Cypern. Senere på året følger yderligere et voksenhotel, så kæden ved udgangen af 2018 består af 18 hoteller. Det placeres på stranden i Gambia og får navnet Sunprime Tamala.

Spies åbner desuden det tredje Casa Cook-hotel – denne gang ved Chania på Kreta. I forvejen findes konceptet på Rhodos og Kos. Her fokuseres på kombinationen afslapning og muligheden for at opleve og lade sig inspirere af lækkert design og af det lokale miljø. Flere værelser har direkte pool-adgang.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.