Spies øger sine krydstogter

Norwegian Pride of America.

Norwegian Pride of America.

Sammen med Norwegian Cruise Line tilbyder Spies 15 nye krydstogtruter til blandt andet Hawaii, Caribien og Middelhavet.

”Det er spændende for os, at indlede samarbejdet med Norwegian Cruise Line, og det viser den voksende interesse for krydstogter. Med de fleksible måltider er man fri til helt at bestemme over sin tid, hvilket vi ved, at mange sætter pris på”, siger Torben Andersen, kommunikationschef i Spies, der venter 40.000 danskere tager på krydstogt i år – 10% flere end sidste år.

På de fleste af rederiets skibe tilbydes singlekahytter for dem, der rejser på egen hånd. Ombord findes en række forskellige aktiviteter, underholdning, shopping og muligheder for at sole og bade. På Norwegian Escape i Caribien, findes desuden et snerum med arktisk kulde og en ølbar med eget mikrobryggeri.

Togterne i Middelhavet udgår fra Barcelona og Venedig. I Caribien enten fra Miami eller Port Canaveral eller New York. For første gang tilbyder Spies krydstogter i Hawaii til øerne Maui, Hawaii, Oahu og Kauai, som kombineres med sol- og badeferie i Honolulu.

Krydstogtpakker med Spies og Norwegian Cruise Line omfatter fly, hotelovernatning, krydstogt samt helpension og drikkepenge ombord.

Læs mere her: http://www.spies.dk/krydstogter.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.