Sprækker i enigheden hos SAS-organisationer

Det lader ikke til at de faglige organisationer har en samlet, fælles front mod forhandlerne fra SAS i de i gangværende spareforhandlinger. I hvert fald har de kabineansattes faglige organisation CAU i dag ladet meddele, at man nu accepterer ledelsens krav om en lønnedgang på seks pct.

 

CAU skriver på sin hjemmeside at man vil tilbyde ledelsen at acceptere den foreslåede lønnedgang i resten af overenskomstperioden, der udløber 28. februar 2010. Forslaget skal godkendes på en generalforforsamling i CAU, der finder sted i morgen tirsdag.

 

Tidligere på dagen afviste formanden for HK/Luftfart, Nicholas Fischer ellers, at lønnedgangen på de seks pct. var spiselig for de ansatte i flykoncernen. Lønnedgangen på seks pct. skal kompensere for en reduktion i personalet i tilsvarende størrelsesorden.

Skrevet af Christian Peschardt

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.