Spring køen over når du lejer bil

Denne håndsrækning til den gode start på ferien kommer fra Hertz, der som eneste biludlejningsselskab giver alle sine kunder mulighed for at checke ind hjemmefra på nettet på forhånd. På den måde kan man gå direkte til den specielle online check-in skranke og få nøglerne til feriebilen.

 

»Vores kunder siger, at ferien først rigtigt begynder, når de sidder i den lejede bil og kan slappe af,« siger Claus Bødker, salgs- og marketingdirektør i Hertz Danmark. »Og med online check-in går det meget hurtigere. Vi har specielle skranker, hvor kunderne blot skal vise deres reservations-bekræftelse, kørekort og kreditkort. Herefter får de bilnøglerne og kan gå direkte til bilen og ferien og de gode oplevelser. Køen er sprunget over, og vi har ganske enkelt fjernet én af de største udfordringer ved biludlejning,« fortsætter han.

 

Muligheden for at komme endnu hurtigere til den lejede bil er noget, der tidligere kun var forbeholdt de særlige kunder. Men hos Hertz kan alle kunder nu benytte denne service. I Europa og USA har Hertz opstillet online check-in skranker på de fleste større udlejningssteder.

Skrevet af Hanne Aaen Lassen