Stadig flere fejl ved Rejsekortet

Rejsekort_personligt_voksen_800x400DSBs egen kundeambassadør Helle Fuhrmann, har afleveret en ny rapport til DSBs adm. direktør og afslører her både nye problemer og gamle problemer, som stadig ikke er løst.

Blandt de mest opsigtsvækkende nye problemer er en fejl, som koster kunder hundredvis af gebyr-kroner. Det sker når kunder spærrer det dankort, der er tilknyttet rejsekortet. Rejsekort-systemet ignorerer spærringen og bliver ved med at fylde penge på kortet, når folk rejser, skriver ekstrabladet.dk.

Kunderne får ikke besked om, at noget er galt, men får sendt fakturaer, som de ikke betaler, hvorefter de bliver pålagt rykker- og inkassogebyrer.

Helle Fuhrmann afslører også, at nogle betaler for meget for rejser på grund af forkert geografisk indstilling af DSBs kontroludstyr’. Det betyder, at kontrollørernes scannere har været indstillet forkert, så rejsende fra Odense til Fredericia – er blevet opkrævet for en rejse til Randers.

Rejsende bliver fortsat pålagt bøder for manglende tjek ind – selv om de har tjekket ind – blot på nogle standere, som ikke var nærmest toget. DSB havde ellers for længst lovet at stoppe med bøder for det.

Der er også problemer med kunder, der bliver pålagt ekstraomkostninger for rejser med forsinkelser, fordi rejsekortet afkræver ekstra fra folk, der er længe undervejs. Altså betaler ekstra for at blive ramt af forsinkelser. De risikerer at blive blacklistet, hvis de glemmer at tjekke ud – en hård politik, der kritiseres i rapporten.

x

Læs Også

Stand By i Norge skriver

Forsinkelser i norske lufthavne – ITG sælges i stumper – Trollstigen åbnes i dag – Ejer hele Beistostølen – Ryanair fik solidt overskud – USA indbringer Airbus for WTO – 11. september effekten aftager – slut med visumpligt til Vietnam.

Åbner postkontor på vulkan

Mens postkontorer i resten af verden nedlægges på stribe, har ø-gruppen Vanuatu gjort det modsatte.

HORESTA stifter ”nattelivsforening”

Organisationen vil gøre det mere trygt at gå i byen, og sikre bedre vilkår for beværtninger med natbevilling.

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Ryanair vil også forhandle med kabinepersonale

Lavprisselskabet har efter anerkendelsen af pilotfagforeningerne nu også valgt at anerkende kabinepersonalets faglige sammenslutninger.

Mærkeordning for tilgængelighed

Turistbranchen og handicaporganisationerne har indført en særlig mærkeordning for tilgængelighed.