Stadig plads til flere ved årets Pow Wow

2019/08/defaultmain.jpg5.-9. april i år er Chicago vært for den 46. udgave af Pow Wow, verdens største fagmesse for rejsebranchen. Det er stadig muligt at tilmelde sig for danske rejsebureauer – der er gratis deltagelse for MICE-købere, der er med for første gang.

Ved Pow Wow sidste år i Las Vegas var der 6.400 deltagere i form af amerikanske sælgere, udenlandske rejsebureauer, presse mm. Nu er planlægningen af dette års Pow Wow i fuld sving – og der er stadig ledige pladser.

Danmark stiller traditionen tro stærkt op til Pow Wow – også ved sidste års Pow Wow havde Danmark næsten lige som mange deltagere fra rejsebureauer, som samlet fra Sverige, Norge og Finland. USA er største oversøiske rejseland for de nordiske lande med over en mio. ankomster til USA, heraf mere end en kvart mio. fra Danmark.

Sidste års havde medvirken fra over 1.000 amerikanske leverandører til rejsebranchen med samlet 3.500 repræsentanter. De ”speeddatede” gennem de tre hektiske dage 1.300 købere fra rejsebureauer i 74 lande verden over. Hertil kom bl.a. over 500 mediefolk.

Direktøren for den danske Discover America-komite, Karin Gert Nielsen, siger til standby.dk, at det er gratis for MICE-købere, der deltager for første gang, og at den danske Discover America har generalforsamling den danske 29. januar hos Billetkontoret. Interesserede kan få flere informationer ved at skrive til Karin Gert Nielsen på: kgn@atlanticlink.net