Stærkt tredje kvartal for IAG

International Airlines Group præsenterer et stærkt tredje kvartal på trods af problemer med vejret og terrorangreb i perioden.

Nettooverskuddet før særlige begivenheder beløb sig til 1,2 milliarder Euro – en stigning på 18,1% i forhold til samme periode sidste år. Nettooverskuddet inklusive særlige begivenheder blev på én milliard Euro.

Gruppen, der består af Aer Lingus, British Airways, Iberia, Vueling og nyskabelsen Level, opnåede resultatet på basis af en samlet omsætning på på 6,6 milliarder Euro – 2% over samme periode sidste år.

“Vi fremlægger endnu et stærkt kvartal med et driftsoverskud, der ligger 20,7%over samme periode sidste år og når op på 1,5 milliarder Euro”, siger IAGs CEO Willie Walsh. “Alle vores selskaber klarede sig fint især fremmet af forbedringer på det spanske og det sydamerikanske marked”.

Kapaciteten målt i ASK steg med 0,9% til 84,2 milliarder, mens RPK steg med 1,6% til 72,6 milliarder. Passagertallet steg med 1,3%, til 31,3 millioner, hvilket gav en load factor stigning på 0,6procentpoint til 86,2%.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.