Stærkt tredje kvartal for IAG

International Airlines Group præsenterer et stærkt tredje kvartal på trods af problemer med vejret og terrorangreb i perioden.

Nettooverskuddet før særlige begivenheder beløb sig til 1,2 milliarder Euro – en stigning på 18,1% i forhold til samme periode sidste år. Nettooverskuddet inklusive særlige begivenheder blev på én milliard Euro.

Gruppen, der består af Aer Lingus, British Airways, Iberia, Vueling og nyskabelsen Level, opnåede resultatet på basis af en samlet omsætning på på 6,6 milliarder Euro – 2% over samme periode sidste år.

“Vi fremlægger endnu et stærkt kvartal med et driftsoverskud, der ligger 20,7%over samme periode sidste år og når op på 1,5 milliarder Euro”, siger IAGs CEO Willie Walsh. “Alle vores selskaber klarede sig fint især fremmet af forbedringer på det spanske og det sydamerikanske marked”.

Kapaciteten målt i ASK steg med 0,9% til 84,2 milliarder, mens RPK steg med 1,6% til 72,6 milliarder. Passagertallet steg med 1,3%, til 31,3 millioner, hvilket gav en load factor stigning på 0,6procentpoint til 86,2%.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.