Star Tour åbner for Sri Lanka

Foto: Erik Sahlin.

Foto: Erik Sahlin.

Star Tour inviterer til det eksotiske rejsemål fra november med en rejse, der går med Qatar Airways via Doha og i samarbejde med hotelkæden RIU.

”Danskerne kræver gode hoteller og vores hotelpartner RIU er netop nu i gang med at færdiggøre et 5-stjernet hotel på vestkysten i Ahungale”, fortæller Nikolai Johnsen fra Star Tour. Ud over RIU-hotellet tilbydes 14 andre hoteller, fordelt på sydvestkysten ved byerne Negombo, Waikal, Mt Lavinia, Kalutara, Wadduwa, Beruwala, Hikkaduwa..

Landet kom for første gang under navnet Ceylon på danskernes globus i 1970’erne, men borgerkrige gjorde det over en årrække umuligt at bevare turismen. Siden 2009 har freden indfundet sig, og turisterne har fundet tilbage til Sri Lanka.

Star Tour tilbyder også Sri Lanka som en 15 dages kombinationsrejse med Maldiverne, samt en otte dages rundrejse på Sri Lanka.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.