Star Tour vil sælge 2.000 krydstogter

For tre år siden forlod salgsdirektør Tor Johan Pedersen Royal Caribbean i Oslo for at starte et krydstogtbureau for sig selv sammen med sin svenske kollega David Malmberg. Det blev til Wonder Cruise, som to år senere blev delvist opkøbt af TUI Nordic, der også ejer Star Tour og Nazar Travel.

I første omgang blev det kun til aktiviteter i Norge og Sverige, men nu også i Danmark. ”Vi har stor tiltro til det danske marked, og jeg glæder mig til igen af få danske kontakter, ” siger Tor Johan til takeoff.dk og er ved at få humøret tilbage efter at have været i Parken og set Norge tabe 0-2 til Danmark i VM- kvalifikationen.

”Wonder Cruise tilbyder kunderne et online værktøj, hvor de kan sammenligne priserne på en stribe af krydstogter og derefter foretage reservationen. Den vigtigste distributør for os i Danmark vil være Star Tour, men vi er åbne for samarbejde med gode agenter, som ønsker tilgang til vores online muligheder.”

For Star Tour betyder det, at der skal gøres noget alvorligt ved krydstogtsalget. ”Planen er at sælge 10.000 krydstogter på nordisk plan, heraf 2.000 i Danmark, ” siger salgsdirektør Stig Elling (foto).
Fokus bliver i første omgang krydstogter til gode priser i Middelhavet og Caribien i vinter samt Dubai.

Systemerne i Wonder Cruise bygger i første omgang på RCCL med Royal Caribbean, Azamara og Celebrity, Norwegian og Thomson Cruises.
I løbet af kort tid kommer også Costa, Holland-America og MSC med i puljen.

 

Skrevet af Ejvind Olesen