Star Tours digitale rejseguide hitter

digital guideOver 75.000 Tui-kunder i Norden har downloadet Star Tours ’Min ferie’ app, – en personlig, digital ferieguide, der blev lanceret i juli.

Min ferie app samler alle kundens rejseoplysninger og det er muligt at chatte direkte med guider på den destination, rejsen går til.

”Det er meget positivt, at vores nyudviklede digitale ferieguide, har fået så stor succes. Vi fortsætter nu med at udvikle flere funktioner, der kan hjælpe både før-, under- og efter rejsen”, siger Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Star Tour er indtil videre den eneste rejsearrangør, der tilbyder kunderne at chatte direkte med de guider, de møder i løbet af deres ferie.

De fleste bruger Min ferie app´en til 1. Countdown – nedtælling til afgang, 2. De private booking detaljer  og 3. Vejret på destinationen.

Med ’Min ferie’ app får man alle beskeder fra Star Tour før og under ferien, alt om egen rejsebooking, alle add-ons og ekstra services, flytider, information om rejsen til og fra lufthavn/destination, lokalt vejr, alt om det bookede hotel, kort og informationer om destinationen, toldfri bestilling via link, udflugt reservationer via link og kontakt rejsebureauet hjemme.

Denne første version er ikke tilgængelig for rejsende, der kun har reserveret fly, booket hotel uspecificeret eller andre særlige ture som krydstogter.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.