Stena bruger Krøyer-film i markedsføring

Ligesom efter filmen ’Hip hip hurra!’ fra 1987 spår Stena Line flere svenske rejsende til Skagen i kølvandet å filmen¨, der bygger på skagensmalerne Marie og P.S. Krøyers ægteskab og samlivsproblemer.

 

”Skagen har været en vigtig destination for både Stena Line og vores gæster lige fra starten. Efter filmen ’Hip hip hurra!’ kom en dramatisk vækst da alle ville opleve filmens skønne miljøer”, siger Mona Ulvåknippa, markedschef på Stena Lines Danmarksrute.

 

Nu spår Stena Line en gentagelse af Skagensmalereffekten i forbindelse med filmen ’Balladen om Marie Krøyer’ som havde svensk premiere den 12. oktober.

 

For at imødekomme den forventede effekt tilbyder Stena Line pakkerejser med rejse, overnatning og entre til Skagens Museum som i forbindelse med filmen har lavet en udstilling om Marie Krøyers liv.

 

”Skagen Turistforening mærker allerede øget interesse fra turister, som vil opleve Marie Krøyers Skagen. Her lever ånden fra Skagensmalerne fortsat året rundt i det særlige lys, den fantastiske natur og i vores hyggelige by. Stemningen i Skagen er unik, så vi ser frem til at byde flere svenskere velkommen”, siger Maria Groes Eldh, presse- og projektchef i Skagen Turistforening.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.