Stena sender flere til Danmark

Badeeventyr og forlystelsesparker samt weekendrejser til Aalborg og Skagen er det, som frem for alt har øget pakkerejserne fra Sverige til Danmark med Stena Line. At den svenske krone i dag er 20% stærkere overfor den danske krone end sidste år bidrager også til den positive bookningssituation.

 

De første ni måneder i år steg antallet af pakkerejser med Stena Line med over 22% sammenlignet med sidste år. Bookningerne for resten af året ligger 110% højere end på samme dato i 2009.

 

Børnefamilier står for den største stigning. Legoland og det nærliggende Lalandia gennemførte sidste år en storsatsning og øgede sine åbningstider og i juni i år slog Stena Lines eget caribiske badeeventyr, The Reef, portene op i Frederikshavn.  

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

MSC Cruises får sit nye flagskib, MSC Seaside

MSC Seaside er leveret fra Fincantieri værftet og er det andet nye krydstogtskib, som MSC har søsat i 2017. Skibet får hjemmehavn i Miami og er første skib i MSCs Seaside klasse.

Politiet tager 20 spritbilister hver dag

Sidste år sigtede politiet 7.203 personer for spritkørsel, viser tal fra Rigspolitiet. I julefrokostsæsonen sætter politiet ind med ekstra kontrol. Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden opfordrer til at lade bilen stå

Ny ledelse for RCL Cruises i Norden

Julie Ødegaard er udpeget som midlertidig General Manager Nordic for Royal Caribbean International Ltd (RCL). Hun får ansvaret for Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises i Norden.

Konkurs i airberlin koster Rejsegarantifond millionbeløb

LUFTFART: Flere hundrede danske passagerer vil få dækket deres udgifter til ubrugelige flybilletter med airberlin - minus selvrisikoen på 1.000 kroner.

Konkurrencemyndigheder undersøger Lufthansa

LUFTFART: De tyske anti-kartelmyndigheder har bedt Lufthansa om forklaring på stigende priser på tysk indenrigs efter airberlin gik konkurs. Lufthansa vil gerne udbyde 1.000 ekstra flyvninger om måneden.

Lufthansa pumper 700.000 ekstra sæder ud på tysk indenrigs

LUFTFART: I kølvandet på airberlins konkurs mangler der skønsmæssigt over 50.000 månedlige flysæder på de tyske indenrigsflyvninger. Lufthansa-selskab alligevel ikke til København.