Stewardesser som jordemødre

Da en gravid fik veer i 13 kilometers højde måtte stewardesserne træde til og fungere som jordemødre for en lille pige ombord på et fly fra Turkish Airlines undervejs fra Conakry i Guinea til Ouagadougou i Burkina Faso.

Med kabinepersonalets hjælp fødte Nafi Diaby en lille pige, som fik navnet Kadiju. Mor og datter blev overført til et lokalt sygehus så snart flyet landede. Både mor og datter har det godt.

Fødsler ombord på fly er ret sjældne, da højgravide som regel frarådes at flyve. Alligevel sker det et par gange om året og med de sociale medier bliver de hurtigt offentliggjort.

Sidste år blev et amerikansk fly tvunget til at sikkerhedslande i Charleston i delstaten South Carolina, da en kvinde fik presseveer. Nyheden blev udsendt på Twitter med ros til besætningen.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.