Stig Elling tilbage i lokalpolitik

Stig Elling.

PEOPLE: De konservative på Frederiksberg klarede sig ikke godt ved sidste kommunevalg. Nu vender Stig Elling tilbage som mulig stemmesluger – han skal stadig være rejseambassadør for Bravo Tours.

”Jeg stiller igen op for De Konservative på Frederiksberg, hvor jeg i to valgperioder har siddet i kommunalbestyrelsen,” siger Stig Elling til standby.dk og tilføjer, at han fortsætter som rejseambassadør for Bravo Tours, Danmarks tredjestørste charterrejsebureau.

Stig Elling, der netop har rundet de 70, var i en lang årrække salgsdirektør for Star Tour, i dag TUI, og er opstillet som nr. otte på De Konservatives liste til kommunevalget den 21. november.

Da Stig Elling sidst var med i kommunalbestyrelsen, fik han ved kommunevalget i 2009 868 personlige stemmer af de knap 20.000 der blev sat ved partiet. Kun borgmester Jørgen Glenthøj fik flere personlige stemmer.

Det Konservative Folkeparti har gennem 100 år siddet på magten i kommunen i hjertet af hovedstaden. Ved sidste kommunevalg i 2009 fik partiet 10 medlemmer i kommunalbestyrelsen. Det var partiets dårligste valg nogensinde, skriver TV2 Lorry. Partiet har stadig borgmesterposten, men regerer med støtte fra andre partier.​