Stille morgenfly hos SAS

sas kaptajnSAS introducerer nu Silent Morning Flights. Besætningen og kaptajnen vil fortsat byde de rejsende velkommen ombord, men efter sikkerhedsgennemgangen er der ingen serviceannoncering.

Forsøget gælder for flyvninger med afgang før klokken ni om morgenen. i perioden maj til september på samtlige indenrigsafgange og flyvninger inden for Skandinavien.

”Vi kalder det Silent Morning Flights, og det indføres for, at vores kunder skal kunne udnytte tiden til det, de selv ønsker, som sove, læse, spise morgenmad eller forberede arbejdsdagen. Vi lytter til vores mest frekvente rejsende, og vi ved, at de foretrækker at nyde morgenkaffen i stilhed, snarere end til lyden af en annoncering, de har hørt mange gange før”, siger Stephanie Smitt Lindberg, produkt- og udviklingschef i SAS.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.