Stjernekok for en aften

pressefoto-bliv-stjernekok-for-en-aftenSom optakt til årets Østers- og Muslingepremiere, kan man få en gastro-oplevelse ud over det sædvanlige, når Dansk Skaldyrcenter inviterer til ’Stjernekok for en aften’ den 14. oktober.

Deltagerne får hjælp og kyndig vejledning af kokken Ann Kruse til selv at skabe et lækkert måltid med hovedfokus på skaldyr. Hun er tidligere kok på bl.a. Restaurant Belle Epoque og nu tilknyttet Blidstrup Efterskole.

”Vi vil gerne vise, at man på en nem og ukompliceret måde sagtens kan skabe velsmagende skaldyrsretter. Derfor henvender arrangementet sig til alle”, fortæller Bente Kristensen, turistchef ved Morsø Turistbureau.

Der kokkereres i hold og efterfølgende nyder man hinandens retter i fællesskab.

Arrangementet finder stedet den 14. oktober på Dansk Skaldyrcenter i Nykøbing Mors.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.