Støt BørneFonden – spis en hotdog

Søndag den 3. september er der Hotdog DM 2017 på Food Festival i Aarhus. Igen i år går hele omsætningen til BørneFondens arbejde i verdens fattigste lande.

Landets dygtige kokke, pølsemænd og slagtere kæmper om pris og ære i den gode sags tjeneste og konkurrerer side om side om at kreere de bedste hotdogs.

Hotdog DM er en del af Food Festival i Aarhus og tiltrækker et stort publikum. Deltagerfeltet er spækket med kendte kokke og anmelderroste restauranter, og mesterskabet har ry for at stå bag hotdog-serveringer af meget anderledes og speciel karakter – som hotdogs med levende citronmyrer, røde pølser i kulsorte brød, samt hotdogs serveret af maskerede og dansende tjenere.

Sidste år løb Hotdog Kongen Paul Cunningham fra Henne Kirkeby Kro med begge priser – Årets Hotdog Konge og prisen for bedste, moderne hotdog.

Food Festivals direktør, Anna Lund: ”Hele eventets omsætning går til BørneFonden. I år til et projekt, som skal forbedre sundhedstilstanden og reducere fejlernæring blandt 6.000 børn i Mali. Unge mødre vil blandt andet blive undervist i god ernæring og ad den vej få livsvigtig viden, der kan gavne deres børns helbred”.

Hotdog DM har været holdt siden 2008, og sidste år modtog BørneFonden godt 235.000 kroner til et ernæringsprojekt for over 1.000 børn i Burkina Faso.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.