Stopper som koncernchef

Rekrutteringsprocessen for at finde Scandics næste topchef ventes snart at gå i gang. Så snart den nye chef er på plads, bliver Frank Fiskers medlem i Scandics bestyrelse.

”Vi er glade for Franks betydelige bidrag gennem hans tre år på Scandic. Han har på kort tid implementeret nye strategier efter Hiltons ejerskab, han har opbygget en ny og stærk ledelsesgruppe og han har med succs navigeret Scandic gennem lavkonjunkturen. Vi respekterer hans beslutning om at forlade Scandic i samtidig med, at han bliver partner i et hotelejendomsselskab i London. Nu indledes processen med at finde en ny højprofileret chef for Scandic. Frank fortsætter med at lede koncernen frem til efter sommeren, for at sikre en smidig overgang”, siger Vagn Sørensen, bestyrelsesformand i Scandic.

”Jag har haft tre meget spændende år på Scandic, og det har været en fornøjelse at lede selskabet med de  150 hoteller, men min nye rolle som hotelinvestor giver mig udmærkede og interessante muligheder for at kombinere min erfaring fra virksomheden med aktivt ejerskab af ejendomme, noget jeg er overbevist om vil blive en afgørende styrke kraft i vores branche. De seneste år har vi — med stærk støtte fra selskabets ejere EQT — navigeret Scandic igennem lavkonjunkturen, og jeg føler, at der nu er en stabil og sund platform at bygge på og give Scandic store fordele når konjunkturen vender”, siger Frank Fiskers.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.